Rólam

Módosult az élet, módosul az oldal.

Új fejezet nyílott az életemben, túlvagyok egy betegségen és két költözésen is.

A lényeg az, hogy a „rólam” fejezet így módosul:
Marianna vagyok, két gyermek anyukája, és Brazíliában, Sao Paulo-ban élek a csemetéimmel és férjemmel, Pedro-val.

A város nekem igazán nem tetszik, de ez teljesen lényegtelen. Mostantól majd igazi brazil receptekkel is foglak titeket szórakoztatni.

Figyelem: az oldal még mindig, 90%-os alapon GYORS és FINOM receptekkel fog foglalkozni, tovabbra sincs időm – a 10%-on kívül – időigényes, babrás és kétes kimenetelű étkekkel foglalkozni. Remélem ez nektek is ugyanolyan örömet okoz, mint nekem.

Jó olvasást


Marianna vagyok, Irorszagban elek a csaladommal: Pedroval, a ferjemmel, Danival a kisfiunkkal es Saraval a kislanyunkkal.

Szeretek elni, enni es fozni, de mindezt csak akkor, ha nem kotelezo. Annal rosszabb nincs, mint amikor az ember lanyanak kotelezoen kell raboskodnia a konyhaban, mert “etetni kell a nepet”.. Fozni jo, ha van ido ra, van kedv es van rengeteg finom alapanyag es egy jo recept.

Sokszor van ugy, hogy a hatam kozepere se kivanom a konyhat es ekkor tortenik meg az, hogy osszedobok valamit – muszajbol – egy fel ora alatt es a vegen kiderul, hogy megsem olyan rossz az azert. Nagyreszt ilyen fel oras recepteket fogtok talalni az oldalamon, mert szeretnem, ha mas is latna az alagut veget es nem csak a lottonyeremenyre varna, hogy felvehessen egy szakacsot….

Higgyetek el, nem csak a paprikas krumpli van a vilagon! ;-)

U.i.: lehet kommentelni, elfogadok, szivesen veszek mindenfele kritikat, akar segito szandeku, akar kotekedo. Mindegyiket annak rendje es modja szerint kezelem. ;)